Trofee uitreiking OCK jeugd

Op dinsdag 20 september worden de trofeeën van het OCK-jeugd uitgereikt. Eindelijk zal de jeugd denken (en zeggen) ? De uitslagen vind je hier.

Het is ook weer tijd om de kas een beetje te spijzen en daarom verwacht ik de komende weken de briefjes van het ziekenfonds om lidmaatschap terug te trekken ofwel een bijdrage van 15 euro.

Om van subsidies te kunnen genieten vraagt de gemeente om deel te nemen aan sportieve activiteiten georganiseerd of als deelname door de gemeente. Ik heb de vrijheid genomen om onze club in te schrijven aan de actie ‘kwik’, kijk wat ik kan. Tijdens de paasvakantie wordt gevraagd om iemand van de familie mee te laten komen pingpongen en hem/zij misschien goesting te laten krijgen om ook zoals de ‘bomma/bompa’ te komen pingpongen. De doelgroep is de kleinkindjes maar mag ook echtgeno(o)t(e), zoon, dochter, minnares of …. zijn. ? Iedereen is welkom in de club.

Door mijn rugprobleem heeft Lieve in de ‘volwassenenafdeling’ geen tegenstander meer. Hopelijk kunnen we hier nog sportievelingen vinden die op dinsdagavond willen komen spelen.
De jeugd doet het weer opnieuw goed. We verwelkomen Jordi en Han, welkom in de club.
Al de 50+ers  blijven komen wat een succes is en een aantal sportievelingen zullen meer dinsdagen kunnen komen spelen.

Ook wil ik Willy bedanken om regelmatig in te springen bij de bevoorrading en de opening van de zaal. Ik weet dat ook anderen klaar staan om in te springen zodat ik, indien nodig, af en toe andere verplichtingen kan nakomen.

We hopen weer op een een sportief en gelukkig sportjaar.

Sportieve groetjes,
Ann van de pingpong